Selecteer een pagina

Mijn naam is Annemarie Kuilman en ik woon in het idyllische Bakkum, gelegen in de gemeente Castricum. Als oprichtster van Goosenzo ben ik al ruim 10 jaar actief in de communicatiebranche. Na meer dan 30 jaar gewerkt te hebben bij diverse reclamebureaus en opdrachtgevers, besloot ik mijn kennis en ervaring te bundelen en mijn eigen bureau op te richten.

Vanaf het begin heb ik me volledig ingezet om communicatieprojecten naar volle tevredenheid van mijn klanten uit te voeren. In het begin lag mijn focus voornamelijk op het ontwerpen van logo’s, het maken van illustraties en het ontwerpen en opmaken van diverse media, zoals (glossy) magazines, advertenties, flyers en bedrijfsbrochures. In de loop der tijd heb ik mijn kennis en vaardigheden verder ontwikkeld en richt ik me steeds meer op online communicatie-uitingen zoals digitale magazines, social media posts en websites.

Met mijn schat aan ervaring en expertise, sta ik altijd klaar om mijn klanten te helpen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, het opzetten van een social media campagne of het bouwen van een website; ik ga altijd voor kwaliteit en maatwerk. Met veel enthousiasme en toewijding werk ik samen met mijn klanten aan de groei van hun bedrijf of organisatie.

Thuis is waar mijn hart ligt. Ik woon samen met mijn partner Luc en heb drie zoons. Onze familie is mijn alles. Maar als ik even tijd voor mezelf heb, neem ik mijn trouwe viervoeter Haas mee voor een lange wandeling door het bos of over het strand. Niets brengt me meer rust en ontspanning dan genieten van de natuur en de frisse lucht.

Ik hou er ook van om de stad in te gaan. Samen met vrienden en familie ga ik graag uit eten, drink ik koffietjes en borrel ik tot in de late uurtjes. Dat is een hobby die ik koester, want wat is er nu belangrijker dan quality time met je dierbaren?

Hoewel ik me thuis het meest op mijn gemak voel, geniet ik ook van reizen. Voor mij hoeft het niet altijd een verre bestemming te zijn; een weekje weg is al genoeg om helemaal op te laden. En als ik dan toch eens een avondje thuisblijf, vind ik het heerlijk om mijn favoriete series op Netflix, HBO Max of NPO plus te bekijken. Een beetje ontspanning op zijn tijd is immers onmisbaar!

Adres

Oude Parklaan 29
1901 ZZ Castricum

tel. en mail

06 16096906
annemarie.kuilman@goosenzo.com